Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme  
Descobreixla Massana Prohibit avorrir-se On menjar ala Massana On dormir ala Massana
 
Descobreix la Massana
 

Aquest parc massanenc té el principal atractiu en el paisatge d’alta muntanya i en els diversos conjunts glacials. És la zona situada a més altura del país. Totes les mirades dels visitants es dirigeixen cap al pic més alt del Principat, l’Alt de Comapedrosa (2.942metres), que domina les valls i genera una vista panoràmica realment excepcional.

L’àmplia xarxa de senders i els tres refugis existents converteixen el Parc en visita obligada per a tots els senderistes i amants de la natura en general, i constitueixen una perfecta introducció a l’alta muntanya andorrana. Els muntanyencs més avesats tenen a la seva disposició una guia de visita on trobaran els itineraris que els portaran fins als diversos cims.

El Parc del Comapedrosa té tres refugis de muntanya. El de les Fonts i el del Pla de l’Estany estan oberts durant tot l’any i són d’accés lliure. El del Comapedrosa és un refugi guardat, amb servei de menjador, i està obert des del principi de juny fins al final de setembre. La resta de l’any disposa d’una part del refugi oberta.

www.comapedrosa.ad

Parc natural de les Valls del Comapedrosa
 
 
 
 
Comú de la Massana
Avda. Sant Antoni, 29   AD 400 - La Massana
Tel. +376 736900