Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme  
Descobreixla Massana Prohibit avorrir-se On menjar ala Massana On dormir ala Massana
 
Descobreix la Massana
 

Comerç de qualitat i proximitat
Els comerços de les Massana aposten per seduir el visitant amb uns productes de màxima qualitat a uns preus realment competitius. Però, sobretot, destaquen pel tracte familiar i la proximitat. A la Massana hi trobaràs botigues de moda,d’artesania, d’alimentació... però sobretot en destaca l’àmplia oferta en les millors marques d’esports d’hivern i de muntanya.
Al llarg de l’any es fan tot un seguit d’accions de promoció i dinamització com ara sortejos, fires, mercats, desfilades de moda, i campanyes comercials. A més, aparcar et serà molt fàcil perquè hi ha aparcaments amb una hora gratuïta.

Franquícies

Heu de declarar a la duana tots els productes que sobrepassin les franquícies individuals. També es poden aplicar limitacions especials relatives a animals o vegetals, animals vius, espècies en vies d’extinció, medicaments, armes, municions,
objectes d’art i de col·lecció, divises, or i mitjans de pagament.

PRODUCTES AGRÍCOLES

Cafè: 1000g de cafè o 400g d’extractes.
Te: 200g de te o 80g d’extractes..
Begudes alcohòliques*: 1,5l de licors de més de 22 graus o 3l de licors o d’aperitius de menys de 22 graus o de vi escumós. 5l de vi de taula.
Tabac*: 300 cigarretes o 150 cigars (de menys de 3g per peça) o 75 cigars (de més 3g per peça) o 400g de tabac per a pipa.
Altres productes agrícoles: Fins a un valor de 300€**
Sense sobrepassar: 2,5kg de llet en pols, 3 kg de llet condensada, 6 kg de llet fresca, 1 kg de mantega, 4 kg de formatge, 5 kg de sucre i dolços i 5 kg de carn.

PRODUCTES INDUSTRIALS

Perfums: 75g de perfums + 375 ml de colònies.
Altres productes industrials: Fins a un valor de 900€***
Més informació a: www.duana.ad
Quantitats i imports màxims per persona.
(*) Per aquest productes les persones menors de 17 anys no poden obtenir cap franquícia.
(**) Per a les persones menors de 15 anys els estats membres de la CE poden reduir la franquícia com a màxim a la meitat de les quantitats previstes.

Comerç La Massana
 
 
 
 
Comú de la Massana
Avda. Sant Antoni, 29   AD 400 - La Massana
Tel. +376 736900