Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme  
Descobreixla Massana Prohibit avorrir-se On menjar ala Massana On dormir ala Massana
 
Descobreix la Massana
 

Traieu-li el màxim profit a la vida cultural de la Massana visitant els seus museus.

Andorra Romànica. Pal
Centre d’Interpretació del Romànic. A partir d’un audiovisual, l’espai exhibeix l’evolució de les manifestacions artístiques romàniques, així com les diferents parts d’una església, el procés d’elaboració de les pintures murals i una mostra dels diferents objectes que configuraven els moments litúrgics dels segles XI i XII.

La Farga Rossell. La Massana
És una de les fargues més importants d’Andorra, i la darrera en tancar les seves portes l’any 1876, davant la impossibilitat de competir amb la producció de ferro produït pels alts forns. Actualment, totalment rehabilitada, s’hi pot veure tot el procés de fabricació i tractament del ferro fins a convertir-lo en lingots per a la seva comercialització a partir del suport audiovisual, així com una demostració d’estirament de cues amb el martinet per obtenir els lingots de ferro.

Casa Rull. Sispony
L’ història viva d’un país. Poder admirar les condicions de vida d’una família benestant andorrana de segles enrere és tot un privilegi. La conservació i restauració de la Casa Rull permet tornar al passat i apreciar la importància de les cases andorranes en una societat de muntanya.

Museu del Còmic. La Massana
Els amants del còmic tenen un punt de trobada a la Massana. A la Plaça de les Fontetes, el museu acull periòdicament exposicions d’autors consagrats a nivell mundial: Antonio Bernal, Alfonso Font, Philippe Xavier, Ana Miralles, etc ...
Entrada gratuïta.
Informació:Tel.:(+376)736900/838919 arca@comumassana.ad
www.lamassanacomic.com

Per visitar els museus:
Andorra Romànica, Casa Rull i Farga Rossell, és millor fer-ne la reserva a:
Central de reserves:
Tel.: (+376) 839 760
reserves.museus@andorra.ad
www.museus.ad

Vista Busines View
 
 
Museus La Massana
 
 
 
 
 
 
Comú de la Massana
Avda. Sant Antoni, 29   AD 400 - La Massana
Tel. +376 736900