Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme  
Descobreixla Massana Prohibit avorrir-se On menjar ala Massana On dormir ala Massana
 
L'encant dels pobles
 

L’especial encant dels pobles de la Massana i el seu important llegat romànic ens permet retrocedir en el temps, creuar el llindar de l’edat mitjana i traslladar-nos a l’Europa de fa uns segles, per tal de fer-nos sentir com a ciutadans de l’Andorra medieval.

La Massana
Amb un modern complex turístic i cultural que contrasta amb les construccions més tradicionals. Els massanencs són gent dinàmica i innovadora i això es reflecteix en la varietat de propostes d’oci. Si esteu allotjats a la Massana, només cal que agafeu el telecabina que us portarà a Vallnord (sector Pal).

Anyós
Impressionant la vista de l’església de Sant Cristòfol penjada sobre un turó. Aquesta és la carta de presentació d’un poblet tradicional de pagesos, molt tranquil i amb una elegància que el fa molt especial.

L’Aldosa
Indret per excel·lència dels contrastos cromàtics. Si us entusiasmen els paisatges, hi trobareu les més variades sensacions mentre passegeu a peu o a lloms d’un cavall.

Arinsal
A l’hivern, és un dels peus de pista per accedir a Vallnord -directament del poble a l’estació, a través d’un telecabina- i quan la neu es fon és el torn dels excursionistes que accedeixen al Parc natural del Comapedrosa. Imprescindible viure l’oferta nocturna del poble amb més marxa del país.

Pal
Conjunt històric que conserva tot el seu encant. S’ha de passejar pels carrers empedrats envoltats de bordes, amb l’església de Sant Climent al capdavant. No us perdeu la visita al Centre d’Interpretació l’Andorra Romànica. I una miqueta més amunt del poble, el sector Pal de Vallnord.

Erts
Des d’Erts s’accedeix a Pal i Arinsal. Com totes les confluències de camins, l’hospitalitat i el caliu són les característiques de les seves bordes tradicionals,
algunes convertides en restaurants. Si sou aficionats a les vies ferrades, teniu una cita obligada.

Sispony
Un balcó cap a unes vistes inigualables a tota la vall. Amb gairebé un miler d’habitants, és un dels nuclis importants de la parròquia de la Massana, i referent de les tradicions del país, amb el Museu Casa Rull, que manté viu el testimoni de les formes de vida del passat.

Vista Busines View
 
 
Pobles La Massana
 
 
 
 
 
Comú de la Massana
Avda. Sant Antoni, 29   AD 400 - La Massana
Tel. +376 736900