Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme  
Descobreixla Massana Prohibit avorrir-se On menjar ala Massana On dormir ala Massana
 
Esdeveniments a la Massana
 

Jornades de cuina d’hivern Lo Mandongo. Gener – Febrer.
A l’hivern, amb el fred i coincidint amb l’època en què les cases pairals fan la matança del porc, arriba “Lo Mandongo”, centrada, justament, en la carn d’aquest animal del qual tot se n’aprofita Els restaurants massanencs ofereixen plats cuinats amb carn de porc amb diverses de les seves varietats i maneres de ser cuinats.

Fira mercat del bolet a Arinsal. Setembre
El paradís dels bolets
Aquest producte es converteix en el protagonista de la tardor. L’atractiu de l’aplec per als boletaires de fora del país ve donat pel mercat on es comercialitzen bolets d’alta qualitat i altres productes derivats, a més del tast de les diferents formes de cuinar-los que fan els restaurants de la Massana. 

Jornades gastronòmiques de tardor La Massana fogons. Octubre
Quan arriba la tardor, comença “La Massana Fogons”, la millor manera de conèixer, tastar i gaudir de la gastronomia de la Massana i dels plats més elaborats típics de la tardor.
Cuina amb arrels tradicionals i, alhora, creativa i innovadora, a partir de productes locals.

Gastronomia a la Massana
 
 
 
 
Comú de la Massana
Avda. Sant Antoni, 29   AD 400 - La Massana
Tel. +376 736900