Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme  
Descobreixla Massana Prohibit avorrir-se On menjar ala Massana On dormir ala Massana
 
Aventura la Massana
 

Via ferrada
Les vies ferrades són llocs especialment preparats per gaudir de l’escalada amb elements de seguretat i supervisió professionals. La via ferrada d’Erts fa possible gaudir d’aquest esport amb una seguretat total. Accés Lliure.

Escalada
Roc de la Coma, Erts Sector d’escalada amb un total de 14 vies amb graus de dificultat baixa i mitjana.

Sant Antoni de la Grella, la Massana.
Sector d’escalada amb 18 vies amb un grau de dificultat des del 5è fins al 7c. Esta situada al costat dels túnels de Sant Antoni abans d’arribar a la Massana.

Senderisme guiat
No és el mateix mirar que veure. Amb una passejada a peu acompanyats d’un guia de muntanya et proposem descobrir i emocionar-te amb el patrimoni natural i cultural de les nostres valls.

Vols en helicòpter
Veure el paisatge des del cel és una de les experiències més increïbles que podem tenir. Us proposem vols en helicòpter de 10, 15 i 20 minuts perquè pugueu gaudir de les muntanyes, dels estanys, dels cims i de les valls des d’un altre punt de vista.

Heliand: Tel.: (+376) 737 271
www.heliand.com

A motor
Una experiència que us permetrà visitar i accedir a llocs i paisatges d’una forma diferent i molt divertida amb buggys o 4x4.
www.vallnord.com

Circuit de BMX
Cada estiu el circuit d’Arinsal és l’escenari dels Superdissabtes, les competicions de BMX i 4X obertes als riders de totes les edats. A més s’organitzen cursets de bmx, tant per a infants, com per a joves i adults.

Parc de Trial Font de la Tosca d’Arinsal
És una zona oberta i permanent d’entrenament apta per a tots els nivells i amb tot tipus de zones. De maig a novembre acull competicions, exhibicions i s’hi fan cursets gratuïts per a pilots de diversos nivells.

Ciclisme
Un total de 4 ports, destacar el Port de l’estació de Pal-Vallnord, final d’etapa de les proves ciclistes reconegudes mundialment com la Vuelta a Espanya i la volta de Catalunya unes de les més dures.

 
Guia Turística 2018
 
 
 
 
 
Comú de la Massana
Avda. Sant Antoni, 29   AD 400 - La Massana
Tel. +376 736900