Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme  
Descobreixla Massana Prohibit avorrir-se On menjar ala Massana On dormir ala Massana
 
Vallnord Bike Park
 

El Vallnord Bike Park ofereix als amants de la BTT més de 30 quilòmetres de descens, amb diferents graus de dificultat i amb desnivells que superen els 1.000 metres. Tot, concentrat al sector Pal, i amb una escola de descens sota la direcció de Roger González, bike patrol i rider professional, que ofereix classes d’iniciació i perfeccionament. El Vallnord Bike Park s’ha convertit en un referent al sud d’Europa per la qualitat de les instal·lacions i perquè disposa dels circuits més variats. Inclou més de 30 quilòmetres de descens, accessibles amb els tres remuntadors dedicats i adaptats durant l’estiu: el telecabina de la Massana i els telecadires desembragables de la Serra 2 i el Cubil. Precisament, aquest darrer permet accedir als circuits més tècnics i amb més desnivell, només aptes per als més professionals.

Escola de BTT i paquet de debutants
Amb l’objectiu d’apropar aquesta disciplina esportiva a tots els públics, el Vallnord Bike Park consolida l’escola de descens sota la direcció del rider local i bike patrol de Vallnord, Roger González. Integrada per un gran equip de professionals, l’escola ofereix cursos d’iniciació, però també de perfeccionament per dominar cada descens.

Descens en família
Tanmateix, per practicar el descens en família o per iniciar-se en aquesta disciplina, el Vallnord Bike Park disposa de dos traçats de nivell fàcil: el Verdet i la Serra 2, ideals per adquirir les primeres instruccions d’aquest esport. A més, es pot adquirir el Paquet de Debutant, que inclou l’accés al telecabina, el lloguer de la BTT, el casc i les proteccions durant dues hores, i l’acompanyament d’un guia expert al circuit Verdet.

 
 
Vallnord Bike Park
 

 
 
Comú de la Massana
Avda. Sant Antoni, 29   AD 400 - La Massana
Tel. +376 736900