Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme  
Descobreixla Massana Prohibit avorrir-se On menjar ala Massana On dormir ala Massana
 
Vallnord l'estació d'esqui
 

Vallnord, tres dominis esquiables
www.vallnord.com

Pal: Un lloc per aprendre, riure i compartir. És l’estació més propera al centre d’Andorra, amb un còmode accés pel telecabina de la Massana. Ideal per a famílies, gràcies al suau perfil de la muntanya i a la seva zona boscosa. El Pekepark és un dels millors jardins de neu dels Pirineus; disposa de dues cintes transportadores i un munt d’atraccions perquè els més petits aprenguin a esquiar jugant. A Pal també es troba l’àrea d’activitats: múixing, raquetes, motos de neu, laser combat, ponis, jump...


Arcalís: La perla d’Andorra. Una àrea privilegiada amb les millors condicions de neu per la seva ubicació nord. Els increïbles desnivells i la neu verge la fan l’estació més alpina, on es pot trobar una zona exclusiva de freeride de fàcil accés. Però, a més, i contrarestant la part més extrema, Arcalís disposa de la pista de debutants més llarga dels Pirineus: la Megaverda.


Arinsal: El sector de l’esquí confort, amb un telecabina i un telecadira a peu de poble que t’apropen el centre de l’estació en pocs minuts, i amb una pista, les Marrades, que et permet tornar a l’hotel sense treure’t els esquís. A més, Arinsal disposa de la millor àrea de freestyle, dissenyada per l’equip d’ASP Snowparks i escenari de les millors competicions internacionals.

 
Vallnord l'estació d'esqui
 
 

 
 
Comú de la Massana
Avda. Sant Antoni, 29   AD 400 - La Massana
Tel. +376 736900