Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme  
Descobreixla Massana Prohibit avorrir-se On menjar ala Massana On dormir ala Massana
 
Vallnord Mountain Park
 

Pal, per als més petits
Vallnord Mountain Park inicia la temporada d’estiu durant el mes de juny i fins el setembre El sector Pal, a la Massana, de la seva banda, ofereix activitats d’aventura per a tot tipus de públic. Múxing, tir amb arc, tirolina, jump, descens en karts... i un espai tancat, el Pekepark, ideal per als més petits de la família. També és possible realitzar excursions amb buggies o 4X4 per camins de muntanya que recorren Andorra i Catalunya.

Aventura a tot gas
Pal és també el punt de sortida de les excursions amb vehicles de motor. Les més populars són els recorreguts amb 4×4, buggies. Les rutes es fan per camins forestals per gaudir del paisatge, i les excursions es poden completar amb un dinar típic de muntanya en un dels restaurants autòctons. Sens dubte, l’itinerari dels contrabandistes és el més sol·licitat, ja que es coronen els cims més alts dels Pirineus, es travessa la frontera hispanoandorrana com feien els antics contrabandistes i es passa pel mític poble de Tor.

Pekepark
El públic d’1 a 11 anys té el seu espai propi a la Caubella de Pal. Al Pekepark predominen els castells inflables, però també les piscines de boles i els llits elàstics i, fins i tot, és possible fer passejades amb ponis. Els més petits de la casa gaudiran com mai abans de la gran oferta d’activitats, com ara conduir karts elèctrics o pujar al trenet, sempre supervisats per monitors de l’estació. Es recomana sol·licitar el Peke Forfet Estiu o el Baby Forfet Estiu per viure una jornada inoblidable.

 
Vallnord Mountain Park
 
 
 

 
 
Comú de la Massana
Avda. Sant Antoni, 29   AD 400 - La Massana
Tel. +376 736900