Alta afluència al Mercat de tardor de la Massana

L’aposta del Comú de la Massana per situar la plaça de les Fontetes com a escenari de fires i mercats està donant bon resultat. “Amb aquestes accions, no només registrem una alta afluència a les Fontetes sinó que contribueixen a la dinamització de la parròquia, ja que molts visitants ja es queden a passar al dia, cosa que repercuteix positivament als comerços, bars i restaurants de la Massana”, afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

El Mercat de Tardor s’ha fet coincidir amb el pont del Pilar i ha estat obert durant cinc dies, des de divendres, 8 d’octubre fins a dimarts, 12 d’octubre. La màxima afluència s’ha registrat durant el dissabte i el diumenge, amb una freqüentació molt elevada, tot i que els cinc dies hi ha hagut força visitants. Els punts àlgids han estat els migdies del cap de setmana i també divendres i dissabte al vespre.

L’equip organitzatiu remarca la satisfacció dels paradistes, tant dels productes gastronòmics com dels artesans, que estan contents per l’interès que ha suscitat la seva feina i també per les vendes.

A més, també han tingut una gran acceptació els concerts, tallers i activitats complementàries.

Després del Mercat d’estiu, amb ambientació medieval, i del de tardor, amb decoració romana, la pròxima edició arribarà a finals de desembre, amb ambientació nadalenca.

12/10/2021