La Massana presenta un nou escape room guiat i teatralitzat a l’aire lliure a Arinsal

L’oferta turística de la Massana s’amplia enguany amb dos escape rooms: un, al poble de la Massana, “Els Passadors”, que es fa per lliure, amb sortida des de l’Oficina de Turisme, on es recull el material per completar les proves; i, l’altre, a Arinsal, que dona el tret de sortida demà  i que té la característica de ser teatralitzat.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització ha explicat que es tracta d’un joc divertit per a tots els públics, que combina la història, la cultura i la diversió. S’ha batejat amb el nom de “Borís I, Rei d’Andorra” i els participants tindran setanta minuts per resoldre els diferents enigmes.

Garrallà afirma que aquesta és una acció destacada per dinamitzar el poble d’Arinsal i potenciar el seu casc antic i que a més, va a càrrec d’una jove empresa del país. Les guies i actrius són Mar Gual i Inka Bellés , que donen vida al mític Borís Skossyreff i al Pep, un veí d’Arinsal de sempre.

El joc està adreçat als turistes, ja que s’ofereix en quatre idiomes, però també al públic local, ja que és una bona proposta per a grups d’amics i famílies.

Les reserves es poden a www.escapeandorra.com o per whatsapp al +376 379 107 o al +376 355 451. El nombre de jugadors és de dos a sis i els preus van des dels 20 als 50 euros per persona en funció dels participants.  

La primera sessió serà demà a les 10 h. Cada dia hi haurà quatre sessions.

14/7/2021