Padrins i joves editen vídeos per promoure les comunitats circulars

La Massana se suma a les accions de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que porten a terme tots els comuns i Andorra Sostenible.

Des d’avui, cada dia es penjarà un vídeo a youtube i a les xarxes socials del Comú de la Massana, sota el nom de “La Massana circular”. Es tracta d’esquetxos divertits, per conscienciar d’una forma lúdica sobre les accions que podem fer per esdevenir comunitat circular. El departament de Medi Ambient va fer l’encàrrec de fer vídeos per conscienciar sobre la necessitat de reduir els residus als grups de teatre de la Casa Pairal i del Punt 400. Per tant, ha estat un interessant projecte intergeneracional en el qual padrins i joves, en clau d’humor, presenten diferents situacions per esdevenir comunitat circular.

En total són quatre càpsules curtes, que s’aniran difonent des d’avui i fins dijous, i un vídeo més llarg, que es presentarà durant la xerrada que farà la directora de Medi Ambient, Eva López, dijous, a les 17 h, a la Casa Pairal i a les 18 h, al Punt 400.

Aquí teniu l'enllaç per veure els vídeos:

https://www.youtube.com/watch?v=slAA8aSIcAk

 

22/11/2021