El VideSport s’inaugura amb una gran acceptació del públic

El mercat de roba i material esportiu de segona mà, el VideSport, ha nascut com a prova pilot, i a instàncies dels mateixos paradistes, amb la filosofia d’allargar la vida dels productes.

La iniciativa està tenint una gran acollida, ja que abans de l’horari d’obertura ja hi havia gent esperant a poder veure i comprar el material.

Tot i que hi ha productes de tot tipus d’esports –hípica, dansa, arts marcials, ...- han tingut una gran sortida la roba i material d’esports de neu i també les samarretes i altres articles del Morabanc Andorra, que ha muntat parada solidària a favor d’Unicef.

També hi altres parades solidàries com la del motorista Cyril Despres, que destinarà tots els beneficis a una escola del Senegal. De fet, té previst anar amb la seva família a portar els diners personalment. També ha muntat un estand Carisma, la botiga benèfica de segona mà que destina tota la seva recaptació a projectes socials, i Cooperand, que té pensat col·laborar amb un projecte a Burkina Faso.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles, fa un balanç molt positiu d’aquesta prova pilot, que s’allargarà durant tot el dissabte, de 10 a 20 h.

12/12/2019