La Casa Pairal de la Massana reobre les portes

El 13 de març del 2020, la Casa Pairal va aturar la seva activitat a causa de la pandèmia. Des del setembre, el departament de l’Àrea Social ha estat treballant per tenir-ho tot a punt en cas de reobertura, tant de la llar com dels tallers. Des de fa un mes s’han reprès activitats com la sofrologia, zumba o el taller de memòria, amb unes mesures de prevenció del contagi molt estrictes. I avui ha arribat el moment d’obrir de nou la Casa Pairal. De moment, serà de dilluns a divendres, de 15 a 19 h.

Per poder-hi accedir caldrà l’ús de mascareta i s’haurà de mantenir sempre la distància de seguretat. Només hi podrà haver quatre persones per taula i els jocs es desinfectaran abans i després de cada ús. Per utilitzar el servei de bar caldrà estar sol a la taula o bé amb persones de la mateixa unitat de convivència. “Entenem que els padrins necessiten un espai per reunir-se, xerrar i entretenir-se. Però no podem abaixar la guàrdia i caldrà extremar les mesures per evitar el contagi”, assegura la consellera de l’Àrea Social, Francesca Guerrero.

L’aforament màxim de la Casa Pairal, mentre duri la situació sanitària actual, serà de setze persones a l’interior i sis més a la terrassa.

Important: per poder fer ús d'aquest servei cal haver estat vacunat de la primera dosi de la vacuna, haver passat la malaltia o disposar d'un test serològic conforme s'està immunitzat.

6/4/2021