Els nens, protagonistes de l’Ara ve Nadal

El cònsol major, David Baró, ha inaugurat l’Ara Ve Nadal, un espai de diversió i lleure que ha donat el tret de sortida coincidint amb l’encesa de la il·luminació nadalenca. El cònsol ha convidat els nens a ser els protagonistes de l’acte: primer han cantat la tradicional nadala “Ara ve Nadal”, que dona nom a l’esdeveniment,  i després han premut el botó d’encesa de la il·luminació nadalenca.

La jornada inaugural ha continuat amb un berenar popular i una coreografia dels alumnes de Líquid Dansa, centrada en el popular Harry Potter.

 

Aquest esdeveniment es fa durant dos caps de setmana llargs, és a dir de divendres 29 de novembre a diumenge 1 de desembre i després, per la Puríssima, del 6 al 8 de desembre.

Una de les novetats és l’ambientació de l’espai, que s’ha tematitzat amb el Trencanous. Baró ha remarcat la màgia d’aquest personatge, que representa la il·lusió i imaginació dels infants. De fet, la gran majoria d’activitats de l’Ara ve Nadal estan pensades per als nens, des dels tallers a la pista de patinatge o la caseta del Pare Noel.

D’altra banda, l’Ara ve Nadal també té un fort component social. D’una banda, per la participació d’entitats i associacions (corals, Escola de Música, Casa Pairal, Esbart Valls del Nord...) i d’altra banda, perquè en el marc

13/12/2019