Gran afluència durant la primera jornada del Vide Dressing

El Vide Dresing ha obert les seves portes a les 16 h, amb moltes persones que ja estaven esperant per ser les primeres a recórrer el mercat de roba i complements de segona mà.

Tot i que cada cop hi ha més afluència masculina, les dones continuen sent les principals visitants d’aquest mercat. La majoria han comprat diverses peces de roba i asseguren que tornaran el cap de setmana del 24 al 16 de novembre, ja que enguany s’han fet dos torns a causa de l’elevada demanda per muntar parada. També hi ha molts visitants que no en tenen prou amb un dia i asseguren que tornaran el dissabte i el diumenge.

Entre el públic assistent, el comentari principal és que val la pena comprar roba de segona mà a preus baixos, tant per l’economia familiar com per fomentar la sostenibilitat.

En aquest mercat de segona mà s’hi pot trobar tot tipus de peces de roba i complements. Tots els articles són de segona mà i estan en perfecte estat per a la seva reutilització. Un dels punts forts del Vide Dressing és l’organització dels estands i la presentació dels productes. Les persones que hi participen ja han rebut diversos consells i pautes perquè les seves parades siguin atractives.

Els articles que es venen són de tots els estils, marques i talles, ja que depèn de l’armari de cada paradista.  En total, hi ha gairebé una vuitantena de parades repartides entre la Closeta i les Fontetes, tant aquest cap de setmana com el del 24 al 26.

L’horari de dissabte serà de 10 a 19 h i el de diumenge, de 10 a 14 h.

10/11/2023