Lluïda inauguració d’Andoflora 2022

La cònsol major de la Massana, Olga Molné, ha estat acompanyada pel cap de Govern, Xavier Espot, al tall de cinta inaugural d’Andoflora 2022. Després d’aquest gest simbòlic, totes les autoritats presents a l’acte -la subsíndica general, ministres, consellers generals i tot l’equip comunal de la Massana, a més de representants d’altres comuns- han fet el recorregut per les vint-i-cinc parades de la fira mercat de la planta i la flor.

Durant el parlament inaugural, Molné ha volgut fer un agraïment públic a l’equip organitzatiu i als col·lectius implicats, ja que “Andoflora s’ha convertit en el mercat de referència a la primavera al Principat, renovant-se en cada edició”. La cònsol ha remarcat la implicació dels escolars de la Massana que han pintat amb cors els aparadors de les botigues i han fet diversos treballs artístics al voltant del cor, el tema central d’aquesta edició, “ja que simbolitza passió i salut i això és el que volem transmetre després de la pandèmia, molt entusiasme i també molta salut i energia”.

L’acte institucional s’ha tancat amb una espectacle de tango, el ball passional per excel·lència, a càrrec de Mònica Vega i Dani Sampaio, amb Marc Tomàs a l’acordió.

Durant tres dies Andoflora oferirà més d’una vintena d’activitats, entre espectacles, tallers i exhibicions. El conseller de Cultura, Guillem Forné, ha volgut remarcat la vessant participativa d’Andoflora, en què tota la Massana hi està implicada, des del comerciants a les escoles, les entitats socials i culturals, els artistes i la ciutadania, que durant tres dies gaudirà de la festa.

S’espera una alta afluència al mercat, tenint en compte les bones previsions meteorològiques. De fet, ja durant l’acte inaugural la participació ha estat molt alta.

20/5/2022