Serveis mínims mentre durin les mesures per evitar el contagi del coronavirus

La tasca dels operaris de via pública i dels agents de circulació és imprescindible i per això aquests dos serveis es mantenen, reduint el seu personal al 50%.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Els operaris de via pública, desinfectant mobiliari urbà, voreres i accessos a serveis. Seguim les directrius i garantim els serveis mínims. #quedatacasa

Una publicación compartida de La Massana (@lamassana) el

 

En el cas del servei de via pública, treballa un equip de sis persones, que es dediquen sobretot a la desinfecció de mobiliari urbà, voreres i accessos a serveis.

Pel que fa als agents de circulació, es considera un servei essencial, ja que és el primer cos en arribar quan hi ha qualsevol incident. Treballen en tres torns: tres agents al matí, tres a la tarda i dos a la nit, amb l’objectiu de garantir l’harmonia a la via pública. Hi ha un telèfon 24 h, el 164, per a qualsevol incidència.

Pel que fa al servei de Tràmits, tota l’administració ha fet una crida perquè els ciutadans realitzin només gestions urgents. En el cas de la Massana, l’horari és de 8.30 a 14 h, i sempre amb cita prèvia.

Les persones que requereixin ajuda poden trucar al departament de l’Àrea Social, al telèfon 736 925.

D’altra banda, continuen havent-hi casos d’incompliment de la norma de no deixar residus voluminosos  a la via pública. El Comú remarca la prohibició, ja que la Deixalleria està tancada i el servei de recollida s’ha anul·lat temporalment. Per a urgències es pot trucar al 362 301 i s’atendrà aquells casos que estiguin degudament justificats.

18/3/2020