Tret de sortida a la Massana Ciclista

La Massana continua treballant per consolidar-se com a parròquia de la bicicleta. Des de fa anys, el comú massanenc treballa en un pla específic per oferir la millor experiència als aficionats a la bicicleta, tant de muntanya com de carretera, que ha culminat amb la posada en marxa de la Massana Ciclista. Fa uns mesos es va presentar el segell que a partir d’avui ja serà visible als establiments participants i a diferents productes ciclistes.

Les conselleres de Turisme, Mònica Solé, i Dinamització, Bet Rossell, s’han mostrat molt satisfetes per l’acollida del projecte, que seria impossible sense la complicitat dels establiments de restauració, i han remarcat que es tracta d’un bon exemple de treball en equip entre sector públic i privat. Els disset bars i restaurants adherits a la iniciativa oferiran el millor tracte als ciclistes amb menús especials, aigua per omplir els bidons o eines per fer algun ajust a la bicicleta. En l’acte d’avui, les conselleres, juntament amb la directora de Turisme, Emma Jiménez,  els han lliurat les banderoles que lluiran a l’entrada dels establiments per indicar que formen part de la Massana Ciclista, un projecte que compta amb l’assessoria de Xary Rodríguez i Cathy Labouyrie. Els establiments participants estan repartits pels diferents quarts: Abba Xalet Suites, el Molí dels Fanals, Donpi, Babek, la Minjadora del Sinquede, Vine, Angelo la Massana, L’Operetta, Coffee Mountain, AnyósPark Club, Oolong Coffee&Brunch, Grupetta, Coll de la Botella, Hostal Palanques, Polar Bar, el Cabin i Oh Kebab.

En l’acte d’avui també s’ha presentat el mallot de la Massana Ciclista, amb el logotip identificatiu, que estarà a la venda a l’Oficina de Turisme, juntament amb altres productes de marxandatge, com bidons, gorres o mitjons. Els corredors Jan Missé i Àlex Romero seran els primers en lluir el mallot a una competició, ja que a partir de demà participaran a l’Epic Andorra. A l’acte d’avui, també hi ha participat Anna Albalat i Ester Piquer, d’Andona Racing, a més de Marc Abelló, d’Andona Club, ja han estrenat els seus mallots.

Com ha indicat Jan Missé, a la Massana es respira l’ambient del ciclisme i amb aquest equipament específic es crearà un sentiment de comunitat.

La Massana Ciclista és un projecte que pretén millorar l’experiència dels ciclistes i que ha començat amb la part gastronòmica, ja que sortir a rodar amb bicicleta sempre té una part molt social. La intenció és continuar treballant amb diferents àmbits d’actuació, per fer de la Massana una destinació ciclista de primer nivell.

2/7/2024