El Comú portarà a terme les tres propostes del Consell dels Infants

“En aquesta sessió de Consell dels Infants, podem dir que els tres projectes han resultat guanyadors ja que portarem a terme algunes de les propostes que ens han fet els representants dels tres centres escolars”, ha explicat la cònsol major, Olga Molné.

A l’hora de les votacions, hi ha hagut un empat a set vots entre l’Escola Andorrana i l’Àgora, que proposaven la creació d’un parc per adolescents a Santa Caterina i la instal·lació de Wifi gratuïta a diversos punts del centre de la Massana.

Pel que fa al parc per adolescents, actualment ja s’està fent la segona fase dels treballs de renovació de Santa Caterina i el Comú s’ha compromès a valorar les aportacions dels alumnes i introduir les millores que es puguin aplicar, com per exemple, un espai de pícnic, una zona de fitness, fonts i papereres.

El projecte Free Wifi també ha tingut una bona acollida i el Comú analitzarà els punts més convenients.

L’escola francesa ha obtinguts menys vots amb el seu projecte per sensibilitzar sobre la contaminació lumínica a través d’una festa popular tot i que, com ha explicat la cònsol, ja està programat un esdeveniment pel mes de juliol al voltant de l’astronomia. Per tant, aquesta proposta també veurà la llum.

A banda de les cònsols, Olga Molné i Eva Sansa, i el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet, també ha participat a la sessió la presidenta d’Unicef, Marianela Vila, ja que el Consell dels Infants s’emmarca dins el programa Parròquies Amigues de la Infància que promou aquest organisme.

8/6/2023