El copríncep i arquebisbe Joan Enric Vives trasllada al Comú les bones percepcions que està recollint sobre la gestió comunal

“Ara hem de fer bé el relleu del copríncep pel bé d’Andorra”, ha assegurat l’arquebisbe Joan Enric Vives, que ha afirmat que tot i que la visita pastoral és eminentment religiosa, no es pot deslligar del seu càrrec com a copríncep.

Vives ha recordat que ell va ser nomenat com a coadjutor de Joan Martí Alanis, cosa que li va permetre una bona preparació i un bon coneixement d’Andorra a l’hora d’esdevenir copríncep. Per això considera que aquesta seria també una bona fórmula per a la seva successió tot i que puntualitza que és el Papa qui ha de decidir com s’ha de portar a terme la transició.

Durant la seva visita a la parròquia, Vives s’està informant sobre l’activitat comunal i també està recollint els neguits i opinions dels massanencs. Durant l’acte protocol·lari a la sala del Consell ha assegurat que les percepcions que està recollint són molt positives envers la tasca comunal.

El copríncep-arquebisbe ha felicitat el Comú de la Massana per la seva gestió, sobretot per les mesures aplicades en matèria de sostenibilitat i també per l’evolució de l’estació de Pal Arinsal. El copríncep ha visitat les instal·lacions comunals i ha pogut parlar tant amb l’equip polític com amb els tècnics.

En acabar, ha oficiat la missa tradicional de Sant Iscle i Santa Victòria, patrons de la Massana.

17/11/2022